Ultima actualizare: Aprilie 2021

1. S.C. RESOL S.R.L. cu sediul social în Drobeta Turnu Severin, Strada Radu Calomfirescu 36, județul Mehedinți, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub Nr. J25/109/2000, cod fiscal unic RO13254485, reprezentată online prin intermediul site-ului web resol.ro, se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

2. Comenzile vor fi livrare numai după o confirmare telefonică sau prin mail a unui reprezentant S.C. RESOL S.R.L. De asemenea produsele vor fi livrate numai dacă se efectuează plata în prealabil prin bancă sau la livrare.

3. S.C. RESOL S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau chiar în totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului resol.ro, cu sau fară o notificare prealabilă.

4. Nu suntem răspunzători legal față de nici o persoana fizică sau juridică pentru suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web resol.ro.

5. Informam pe această cale că putem schimba structura, conținutul, serviciile oferite și condițiile de folosire ale site-ului în orice moment. Noile condiții devin valabile din momentul în care au fost făcute publice și nu au caracter retroactiv.

6. S.C. RESOL S.R.L. face toate eforturile pentru a asigura buna funcționare a site-ului web resol.ro și încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

7. Dreptul de autor – Toate fotografiile și textele de pe acest site aparțin resol.ro și sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului. Excepție unele imagini ce dețin licență gratuită și care au caracter de prezentare sau informativ.

Vă rugăm să raportați orice încălcare a acestor termeni și condiții folosind adresa de mail contact@resol.ro sau folosind formularul de contact